آنتی بیوتیک های طبیعی چه هستند؟
هر چه قدر که افراد از عوارض جانبی خطرناک داروهای آنتی بیوتیکی مطلع می شوند، میزان تقاضا برای جایگزین های طبیعی این داروها افزایش پیدا می کند. مواد طبیعی، خطر این عوارض را کمتر می کنند و حتی اثرات جانبی مفیدی دارند که این مسئله با افزایش باکتری های مفید و تقویت سیستم ایمنی بدن فراهم می شود. |
12 ماده غذایی خوب برای صبحانه میدانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید میکنند؟ |
چربی ششمین مزه است
مطالعات جدید نشان می دهند؛ زبان انسان قادر به شناسایی مزه چربی است و افرادی که نسبت به این مزه حساس تر هستند، تمایل کمتری به مصرف غذاهای چرب دارند. |
چربی، ویتامین C را بیخاصیت میکند اگر تا به حال فکر میکردید چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب میکند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سکته قلبی و مغزی میشود؛اگر تا به حال فکر میکردید چربیهای اضافی فقط از آن جهت بد هستند که با افزایش وزن شما، روی زانوها، قلب و تنفس شما بار اضافه تحمیل میکنند؛ |
مصرف نان تست شما را زودتر پیر میکند این مواد شیمیایی (AGE) نام دارند و در مواد خوراکی مختلف از نان تست گرفته تا نوشابههای کولا و قهوه ممکن است، تولید شوند.متخصصان تغذیه هشدار دادند: اگر این بار تصمیم داشتید برای صبحانه از نانهای تست برشته استفاده کنید، باید بدانید که این نان تستها میتوانند، سبب پیری زودرس و بروز بیماریهای مزمن شوند.به گزارش ایسنا، جوزف فوربس، متخصص انستیتو قلب و دیابت آمریکا در آزمایشات خود تاثیر خوردنیهای معمول مثل نان تست را روی بدن انسان بررسی کرده و دریافته است که این نانها، مواد شیمیایی تولید میکنند که فرایند پیری را تسریع کرده و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را نیز تشدید میکند. این مواد شیمیایی (AGE) نام دارند و در مواد خوراکی مختلف از نان تست گرفته تا نوشابههای کولا و قهوه ممکن است، تولید شوند.به گزارش روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، مقدار خیلی زیاد این مواد شیمیایی در بدن میتواند موجب بروز بیماریهای قلبی و دیابت شده و در عین حال چین و چروکهای پوستی را هم افزایش دهد. هر چه خوردنی حاوی شکر افزودنی بیشتر باشد و بیشتر هم فرآوری شده باشد، مقدار این مواد شیمیایی در آن افزایش پیدا میکند . |
ناگفته های انار یکی از توصیه های همیشگی متخصصان پوست و مو به افراد مراجعه کننده، مصرف فراوان سبزیجات و میوه های تازه است. این خوراکی ها به میزان قابل توجهی دارای ویتامین های متنوع و مواد آنتی اکسیدان هستند و روند پیری پوست را به تأخیر می اندازند.یکی از میوه هایی که از خواص آنتی اکسیدانی بسیار خوبی برخوردار است و طبیعتا خیلی به درد پوست می خورد، انار است.انار منبع مهم آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و ویتامین C است. در واقع آب انار یکی از غنی ترین منابع پلی فنول هاست که گروهی از آنتی اکسیدان های قوی هستند. نقش آنتی اکسیدان ها، کند کردن یا جلوگیری از صدمه سلولی است که توسط علل مختلف استرس زا حادث می شوند، مانند مصرف سیگار و دخانیات، آلودگی هوا ، استرس های روحی و سموم مختلفی که به صورت روزمره، خواسته و ناخواسته با آنها مواجه هستیم.متخصصان پوست و مو علاقه خاصی به ویتامین C دارند، زیرا مصرف ویتامین C چه به صورت خوراکی و چه به شکل موضعی برای پوست فواید زیادی دارد؛ مثلا ویتامین C موضعی می تواند با اثرات مضر نور خورشید بر روی پوست مقابله کند. مصرف یک انار معمولی می تواند 40 درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تامین کند.تحقیقات بیانگر آن هستند که عصاره میوه انار ممکن است حاوی عامل موثری در برابر سرطان پوست باشد.در مقایسه انار شیرین و ترش باید گفت که به طور کلی انار ترش برای سلامت پوست بسیار نافع است.ضد سرطان است |
غذای شور باعث زخم معده می شود یک تحقیق جدید نشان میدهد که یک رژیم غذایی پُر نمک ممکن است خطر ابتلا به زخمهای معده و اثنیعشر را بیفزاید.پاشیدن نمک زیاد به غذا |
تاثیر غذا بر حافظه آیا مواد غذایی که مصرف میکنید، تأثیر زیادی بر جسم و روح شما میگذارد؟ سبزیجات، منبع غنی آنتی اکسیدان ها علاقه ما به غذاهایی که بیماریها را کنترل میکنند برای تقویت حافظه، مصرف آنتیاکسیدانها(مثل میوه و سبزی ها) که از سلولهای بدن دفاع و آنها را تغذیه میکند، پیشنهاد شده است. آنتیاکسیدانها همچنین از رسوبکردن چربی در رگهای خونی جلوگیری میکنند و باعث میشوند که خون به راحتی جریان پیدا کند و به مغز برسد.مطالعاتی که در دانشگاه پزشکی هاروارد انجام شده، نشان داده است افرادی که مقدار زیادی سبزیجات تازه استفاده میکنند، کمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه میشوند.مصرف آنتیاکسیدانها برای طراوت و شادابی پوست بسیار مفید است. برای مثال مواد غذایی که در آنها مقدار ویتامین C بسیار زیاد است مثل پرتقال، توت فرنگی و انواع کلمها بهترین آنتیاکسیدانها هستند و مصرف آنها بسیار توصیه شده است. ویتامین C همچنین به تولید کلاژن که سهم بزرگی در شادابی و طراوت پوست دارد، کمک میکند .مصرف ویتامین E که به وفور در غلات، میوهجاتی نظیر هلو و مارچوبه وجود دارد، بدن ما را در مقابل هر گونه خطرات ناشی از اشعه ماورای بنفش مصون میسازد. همچنین مصرف اُمگا 3 همیشه شما را جوان و شاداب نگه میدارد. اگر وضعیت روحی شما مناسب نیست، با مصرف کربوهیدراتها به مقدار زیاد نظیر غلات، سبزیجات و میوهجات تازه و گوشت کم چرب میتوانید آن را بهبود دهید. کربوهیدراتها با تولید و تنظیم قند خون که سلولهای بدن ما را تغذیه میکند، به بدن انرژی میدهند.به دلیل آنکه جذب کربوهیدراتها از خون به آرامی صورت میگیرد، مصرف پروتئین نیز به تعدیل وضعیت روحی فرد کمک میکند؛ مانند گوشت کمچرب، ماهی، مرغ و تخم مرغ.خانم بونی تاب کارشناس رژیم غذایی در نیویورک میگوید، بدحالی و کسل بودن یک فرد ممکن است به دلیل مصرف نکردن مواد غذایی به مقدار کافی باشد. لذا توصیه میشود هر 4 تا 5 ساعت یک بار، کمی غذا بخورید، زیرا این امر سبب میشود علاوه بر این که قند خون تنظیم شود، مغز نیز انرژی کافی به دست آورد.تاب دیکس کارشناس استخوان میگوید، مردم باید به رژیم غذایی که روی استخوانها تأثیر میگذارد توجه کنند. از آنجایی که ساخت استخوان بدن در سن 30 سالگی متوقف میشود، مصرف کلسیم در رژیم غذایی به اضافه مصرف غذاهای کمچرب که به استحکام استخوانهای بدن کمک میکند، بسیار توصیه میشود. این نوع رژیم غذایی به خصوص برای خانمهای یائسه که مقدار استروژن بدنشان با افزایش سن کاهش پیدا میکند و باعث ضایعات استخوانی میشود، تأکید شده است .اگر به خوردن لبنیات علاقه زیادی ندارید، سعی کنید هنگام شام از مواد غذایی حاوی ویتامین D، مثل ماهی یا اسفناج( مقدار زیادی منیزیم دارد) استفاده کنید. شما میتوانید اسفناج را با گردو یا فندق و مقداری ماست مخلوط نمایید.بسیاری از مردم فکر میکنند غذاهایی برای سلامتی مناسب است که بیبو و بیمزه باشند. اگر چنین عقیدهای دارید شما هرگز نمیتوانید از یک رژیم غذایی سالم برای مدت طولانی پیروی کنید. شما حتماً از مصرف غذاهایی که نقش مهمی در پیشگیری بیماریهای متعدد دارند، لذت خواهید برد . تبیان |
شنیسل سلامت همیشه غذاهایی که با نان خورده می شوند، بیشتر مورد علاقه بوده و هستند. کودکان این غذاها را بیشتر ترجیح می دهند و بدون زحمت زیادی تا ته بشقابشان را البته با کمی سیب زمینی سرخ کرده می خورند. شنیسل مرغ برای تهیه ی این نوع غذا نکات زیر را در نظر داشته باشید: |
چه صابونی خوب است؟ هرگز استفاده از دستمالهای مرطوب را جایگزین شستشوی دستها با آب و صابون نکنید پوست وسیعترین عضو بدن است که تمامی سطح بدن را پوشانده است. روی این سطح وسیع موجوداتی تکسلولی به نام باکتریها زندگی میکنند. برخی از این باکتریها مفید و برخی مخاطرهآمیز هستند. معمولا بهترین روش برای از بین بردن باکتریها و ویروسهای مضر پوست، استفاده از آب روان و صابون معمولی است. البته کسانی که مجبورند بارها در روز دستهای خود را شستشو دهند صابون گلیسیرینه و صابون بچه پیشنهاد میشود. معمولا صابون بهتر است مایع و حاوی مواد نرمکننده پوست باشد. صابونهای قالبی در مکانهای عمومی مانند: ادارهها، مدارس، رستورانها و ... خود میتوانند به انتشار آلودگی و حتی انتقال تخم انگلها کمک کنند.البته باید دانست قابلیت صابونهای مایع برای آسیبرساندن به پوست زیاد است. بنابراین بهتر است از انواع استاندارد و ملایمتر آن استفاده شود. درباره دمای آب برای شستشو نیز باید گفت آب گرم توانایی زدودن آلودگی و چربی بیشتری دارد. بنابراین افرادی که پوست چرب دارند بهتر است ابتدا با آب گرم (ولرم) دست و صورت خود را بشویند و بعد جهت ایجاد نشاط و جمع شدن منافذ پوست از آب سرد استفاده کنند. نکته مهمتر آنکه، اگر در جایی صابون یافت نشد، با آب خالی دستهای خود را بشویید و یادتان باشد که شستشوی دستها با آب روان نیز میتواند بسیاری از میکروبها را از دستها بزداید .ژلهای آنتیباکتریال دستمالهای مرطوب توصیهها جامجم |
تا حالا فکر کردید که چرا موز به شکل یک لبخند بزرگ و خندان است؟ بیایید بیشتر در موردش بدانیم! |